top of page

Gavegalleriet.dk er vores valggaveshop

Vi tilbyder en enkel og effektiv onlineshop, hvor du kan finde de bedste firmagaver.

Her kan store som små virksomheder finde den helt rigtige firmagave, til den helt rigtige pris.  Vores mål er at skræddersy præcis den løsning, som den enkelte virksomhed ønsker til sine medarbejdere. I udvælger 6 til 12 gaver, alt efter jeres virksomheds størrelse, samt sender os en personlig hilsen til shoppen. Derefter tildeles i et brugervenligt login og medarbejderen kan i ro og fred vælge deres gave.

Gavegalleriet viser og beskriver gaveløsningerne – og holder styr på, hvilke gaver der er valgt af hvem. Hvis en gave bliver udsolgt udskiftes den med en lignende gave. Skulle en medarbejder ikke have foretaget et gavevalg tildeles han/hun automatisk en julegave efter nærmere aftale.  Når alle har valgt gave, leverer vi til jer på aftalt adresse og tidspunkt. Nemmere kan det ikke være.

​Lad os klare opgaven, nemt og bekvemt for dig!

 

DEMO login til shoppen:

Brugernavn, vælg mellem:

Gaver 400/Gaver 560/Gaver 640/720

Adgangskoden:

123456789

klik her for at gå til gavegalleriet.dk

Gaver er en vigtig påskønnelse af medarbejdere og gode kunder, en oprigtig tak for engagementet og loyaliteten i året, der er gået.

Vi leverer gaver til alle årets lejligheder, uanset om du leder efter en gave til et jubilæum, årets julegave, eller firmagaver til dine kunder, så har vi den optimale gave til dig.

Skal du til reception eller til en anden festlig lejlighed, så skal gaven være noget ganske særligt. Du viser dit engagement og deltagelse ved at give en gave der er valgt med omhu, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige gave til lejlighed.

Gaver skaber glæde, især håndplukket gaver i høj kvalitet og eksklusivt design.

​Vi garantere kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

 

Sådan er reglerne for jule- og personalegaver

Medarbejdere kan årligt modtage personalegaver skattefrit, så længe værdien er under bagatelgrænsen på 1.200 kroner om året.

Som ”gaver” anses personalegoder, der ikke skal bruges i forbindelse med selve arbejdet, herunder påskønnelser i form af vin, blomster, gebyr til motionsløb etc.

Jule- og nytårsgaver er skattefrie, så længe markedsværdien ikke overstiger 800 kroner. Det gælder også, selvom den samlede bagatelgrænse på 1.200 kroner er overskredet.

Kontantgaver er skattepligtige og gavekort er som udgangspunkt også skattepligtige.

Det er medarbejderens ansvar at indberette beløbet på årsopgørelsen, hvis arbejdsgiveren i løbet af året giver gaver, som samlet set har en værdi, der overskrider 1.200 kroner. Arbejdsgiveren skal indberette gaven, hvis det er en kontantgave, eller hvis han har givet en gave, hvis værdi i sig selv overstiger 1.200 kroner.

Læs mere om reglerne på www.skat.dk

bottom of page